torstai 28. tammikuuta 2010

Myrkky tiputettu ja seuraavan kerran lääkäri, ultra ja verikokeet. Tänään hoitajalle ihmettelin kun ei antanut aikaa seuraavaan tiputukseen -> syyksi osoittautui ettei lääkäri ole enää suunnitellut tiputuksia vaan ainoastaan sytostaatti hoidon tabletti muodossa.
Nähtäväksi jää miten asia ratkeaa.
Tänään onkin sitten väsyttänyt ja ollut kylmä. Ulkona pakkasta ties miten paljon ja siihen viima päälle niin kyllä siinä vanhan talon huoneetkin kylmyydestä kankeavat.

Toivotaan, että tulokset näyttävät ok:ta ja saa jäädä tabletti hoidolle ja että tulisi kesä.
Kesä nyt ainakin tulee, saa kylmät luut sulatusta.




tiistai 26. tammikuuta 2010

Kroohhh.pyyhhh.


Huomenna verikokeisiin ja torstaina tippaan syöpäpolille. En vain ymmärrä miksi olen niin tajuttoman väsynyt? Onko syöpä levinnyt vai miksi? En jaksa tehdä juurikaan mitään. Oikeastaan on jo saavutus, että jaksan kirjoittaa tänne.
.............
Lääkityksen aikana tuntuu, että oloni on virkumpi, mutta nyt on kulunut 2 viikkoa lääkityksestä eli lieneekö se vaikuttavan tilanteeseen vai itse syövän oireet ovat mm. väsymys/saamattomuus...en tiedä.

Onneksi saan taas lääkityksen taas päälle 2 viikoksi. Sittenpä voi arvioida tilannetta uudestaan.

sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Ajatusvirtaa.


Ei ole tullut tässä kirjoiteltua. 2 viikon lääketauko on viime torstaina alkanut ja se sana sy...ä taas pyörii vaihteeksi mielessä. Hetkeksi se saattaa jättää rauhaan, mutta kyllä se sieltä putkahtelee aika-ajoin.
Mikä minua odottaa tulevaisuudessa? Sitä tässä olen itseltäni kysellyt. Onneksi nyt on tuki joka pitää minut realistisilla ajatus linjoilla.
Mieli on haikea, mutta kuitenkin onnellinen.

lauantai 2. tammikuuta 2010

Ilosanomaa uuteen vuoteen.


Olin viime torstaina jälleen hoidossa, mutta nyt oli positiivinen yllätys kun kysyin  
oksaliplatiini sytostaatti (suonensisäinen) hoidosta, joka on samaa kuin Xeloda, jota otan tablettina edelleen 2 viikkoa ja sitten 2 viikon tauko - niin se voitiin jättää pois tiputus osuudesta ja tiputus osuudeksi jäi vain puoli tuntia tippuva hoito 4viikon välein. Tämä jäänyt osuus tuhoaa kasvainten ympäriltä verisuonia, jotka ruokkivat kasvaimia ja näin ollen niiden pitäisi tuhota niitä.
Eli kaikkein inhottavin ja pahimpia oireita antava osuus on nyt toistaiseksi ohi.

Helmikuun 24.päivä on sitten taas tarkemmat tutkimukset.