lauantai 18. syyskuuta 2010

Reissu tehty.

Kotona taas.Härmän reissu oli kyllä voimia antava toivotaan vaan ettei se ole hetkellistä, mutta ainahan siihen voi ajatuksissaan palata.

Isoin asia mikä minua alkoi ajatteluttamaan oli tippaportin laitto vaikka siitä ei varsinaisesti puhuttukaan. Mutta nyt olen laittanut sen harkinta myssyn alle. 

Toisaalta pelottaa sen laittaminen (kuinka kauan se toimenpide kestää, voiko sen kanssa tulla käytössä ongelmia, nukuttaako ne toimenpiteen ajaksi jos välttämättä tahtoo ym)

Se portti olisi meikäläisenkin kohdalla aivan paikallaan, mutta pelko sen laittamisesta estää asiaa ottamasta puheeksi.

Että tällaista. Kurssi oli siis henkisiä voimavaroja antava, mutta kuten kirjoitin kuinka kauan se sitten kestää ja kantaa.
Tässäpä tämä tällä kertaa jatketaan myöhemmin. Voikaa hyvin ja Jumalan siunausta jokaiselle lukijalle ja jokaiselle kurssilla olleelle, joka tänne sivuille löytää/eksyy.


EDIT: laitoin kysymyksiä tippaportista kommenteihin. Eli kommentoineet käykää katsomassa.

7 kommenttia:

  1. ... hyvä, että oli virkistävä reissu!

    Aikoinaan ainakin lapsi nukutettiin, kun sellainen tippaportti asetettiin. Muutenkin se oli kätevä. Hygienian kanssa piti olla tarkkana ja saunaan ei saanut mennä. Jos nyt puhumme samasta asiasta?
    Voimia elämääsi edelleenkin ja iloa runsain mitoin! :)

    VastaaPoista
  2. Suosittelen ainakin oman kokemuksen perusteella laskimoportin laittoa. Hyvin on toiminut ja ei tarvitse käsiä piikittää. Anestesialääkäri asensi paikallispuudutusta käyttäen, kivuton operaatio, oisko kestänyt puolisen tuntia valmisteluineen.
    Minulta leikattiin peräsuolen syöpä 2004 ja vuosi sitten löytyi keuhkoista etäispesäkkeitä eli syöpä uusi keuhkoissa. Tämän vuoden olen käynyt sytohoidoissa, takana 15 hoitokertaa.
    Hyvää viikonloppua ja tsemppiä ! t. Pete

    VastaaPoista
  3. Pete, missä sairaalassa se sinulle laitettiin ja eikö saunassa saa käydä ollenkaan kun on tippaportti paikoillaan??

    VastaaPoista
  4. Olen hoidossa OYS:ssa eli siellä laitettiin.
    Kyllä tippaportin kanssa voi käydä normaalisti saunassa. Olen ollut yhden päivän tiputuksessa OYS:ssa ja sitten kotona menee vielä pari päivää sytoa portin kautta. Tuolloin en voi mennä saunaan, mutta muuta rajoitetta ei ole.
    t.pete

    VastaaPoista
  5. ... juu, minun tiedot voi olla jo vanhentuneita (90-luvun alkupuoli) ja saattaa olla eri asia, kun kyseessä oli lapsi.
    Kannattaa varmistaa lääkäriltä?

    VastaaPoista
  6. Kiitos tiedoista,täytyy harkita vakavasti asiaa.Viikon päästä maanantaina on taas syto. Täytyy silloin keskustella asiasta.

    VastaaPoista

PÄIVÄN VÄKERRYKSET