tiistai 12. lokakuuta 2010

Taasko!

Ei tahtoisi, ei haluaisi ajatella, mutta minkäs teet. Ensi maanantai lähestyy. 3 viikon sykli on sulkeutumassa jälleen ja tiputus odottaa. Ei se pistely, mutta ne tunne tilat sen jälkeen kun hoito on taas saatu.
Yritän järkeillä, että ne ovat ohi meneviä ja toivottavasti jos Herra suo tehoavat.
Tuo aikaisemmin mainitsemani uutejuoma, siihen olen nyt lääke vapaalla viikolla saanut luvan kokeilla sitä.

Taas ei tiedä miten tästä eteenpäin henkisesti. Kyllä ihminen on kumma kokonaisuus. Silloin kun on parempi mieli _ hoito ohi ja sivuvaikutuksetkin, niin järki pelaa. Mutta mihin ihmeseen se järki katoaa sen jälkeen?

Tuntuu kuin yksinäisyyskin olisi syvempää. Jos itse et ole aktiivinen ja pyydä ketään käymään, niin yksin saat olla kaikkine ajatuksinesi.Toisaalta pitäisi muistaa, että Herra ei jätä eikä hylkää. Hän näkee tilanteesi ja antaa avun muodossa tai toisessa ja yleensä ihan yllätäen juuri siihen tilanteeseen missä juuri silloin olet.

Miksi olet masentunut, sieluni, miksi olet niin levoton? Odota Jumalaa! Vielä saan kiittää häntä, Jumalaani, auttajaani.


Niin miksi?

1 kommentti:

  1. tuo on totta että jos itse ei ole aktiivinen pitämään yhteyttä toisiin tai lähtemään itse niin yksin saa olla ihan varmasti. nykyään kun ei enää kyläillä niinkuin ennen vanhaa. nyt ajan vie tv ja netti tai sitten väsymys uupumus liian kiireisessä maailmassa. ja mitä sitten kun ei olisi ketään läheistä ihmistä sinulla ja minulla on jollakin ei ole niin ketään. se vasta olisi yksinäistä. ja tottakai meillä on se paras Jeesus. siis iloitaan tästä! tsemppiä ja siunausta

    VastaaPoista

PÄIVÄN VÄKERRYKSET