maanantai 28. joulukuuta 2009

Psamien lohdutusta.



Psalmi
42:6 Miksi murehdit, minun sieluni, ja olet minussa niin levoton? Odota Jumalaa. Sillä vielä minä saan häntä kiittää hänen kasvojensa avusta.

Olen koko päivän ollut levoton ja peloissani. Aamu päivästä rukoilin taas kerran Jumalaa antamaan minulle jotain lohduttavaa ja sain psalmit 42 ja 43 ja mieleeni sanat "miksi murehdit sieluni"
Yllättäen, tietmättäni nuo sanat olivat myös molemmissa psalmeissa! Psalmissa 42 se esiintyy kaksi kertaa ja psalmissa 43 kerran.

Miksi sitten olen levoton ja peloissani; koska 31.12 on sytohoito, tarvinneeko selittää enempää. Järki sanoo yhtä ja tunteet toista.

Odotan vain, että helmikuun tarkastuksessa kaikki olisi siinä mallissa kuin lääkäri viime tarkastuksessa toivoili,että saisin tosiaan jäädä pelkälle lääkitykselle. Toivon ja rukoilen, että Herra auttaisi parantavalla kosketuksellaan niin paljon, että se toteutuisi.


Joulunaika meni hyvin. Siitä kiitos Jumalalle, jolla on hyvä tahto kaikkia kohtaan.

Siunauksellista Uutta Vuotta 2010



tiistai 22. joulukuuta 2009

Joulun lapsi.


Joulu , Jeesuksen syntymä juhla on tulossa ihan pian. Sairastuttuani otan sen vakavammin ja kaikki hössötys on vain pintaa, joka häviää.

Jumalalle kiitos Pojastaan, jonka antoi meille sovitus uhriksi ja Pojalle kiitos kuuliaisuudestaan Kaikkivaltiasta Isää kohtaan. Hänestä ja Häneen on kaikki. Se on täytetty.

lauantai 19. joulukuuta 2009

Kiitos rukouksista!

"Jostain syystä" tänään pesäke kohdat eivät ole olleet ollenkaan kipeitä ja olen saanut jopa imuroitua, laittanut pyykit kuivumaan, tiskit pois....jippii minä.
Kiitos siis rukouksista kaikille!!

Tyttö meni leipomaan sitruuna kakkua...namm. Äiti saa iltapäivä kahvit kera tyttären leipomusten.
Joku oli muistanut minua myös seurakunnassa. Illalla ystävä tuo kassin, joka sisältää luettavaa seurakunnan kirjamyynnistä (30€ edestä).
Jännityksellä odotan mitä kassi sisältää. Hyviä Jumalan suomia outoja muistajiakin siis on, jotka saavat jonkun sydämmelleen.


HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA KAIKILLE BLOGILAISILLE!

perjantai 18. joulukuuta 2009

Aikaisin aamulla.


Heräsin tänä aamuna harvinaisen aikaisin ja mikäs siellä mielessä ensimmäisenä pyörikään - "syöpä,minulla on syöpä".
Paranenko, paheneeko, leviääkö? Nämä mietteet mielessäni join aamun kahvit.
Mutta Jumalalle kiitos Hän on minun vapahtajani Jeesus Kristus, samoin kärsinyt kuin mekin - Hän tietää tiemme ja ohjaa Henkensä kautta meitä heikkoja maan tallaajia eteenpäin päivä päivältä hamaan loppuun asti, jolloin toivomme näkevämme Hänet kasvoista kasvoihin.

tiistai 15. joulukuuta 2009

Yes!!!!


Yes sain siirrettyä joulun yli seuraavaa syto tiputusta. Eipä tarvi NIIN kauheesti joulun aikana hermoilla . Kun muutenkin jo kammoaa koko tiputus sessiota.


lauantai 12. joulukuuta 2009

Kärsimys ohi.

Nyt se on se viiides päivä. Eilen kyllä jo helpotti, mutta tänään on vielä helpompi päivä, ei pyöri ajatukset niin paljon päässä vaikkakin jonkin verran.

Vuorisaarnasta löytyi lohduttavat sanat ja niiden varassa on hyvä jatkaa matkaa.
Jeesus on hyvä, Hän pitäähuolen heikoimmastakin vaikkeiaina siltä tunnu.Tunteet ei ole se avain tunne vaan tieto Jeesuksen huolen pidosta.
Sinäkin, joka et usko voit rukoillaomin sanoin, Jumalarakastaa jokaista lastaan ja toivoo, että he ottaisivat Jeesuksen Hänet vastaan meidän tähtemme ristiinnaulitun ja samoin kärsineen kuin me.


Lueppa vaikkapa :
JESAJAN KIRJA

53 LUKU
53:1 Kuka uskoo meidän saarnamme, kenelle Herran käsivarsi ilmoitetaan?

53:2 Hän kasvoi Herran edessä niinkuin vesa, niinkuin juuri kuivasta maasta. Ei ollut hänellä vartta eikä kauneutta; me näimme hänet, mutta ei ollut hänellä muotoa, johon me olisimme mielistyneet.
53:3 Hän oli ylenkatsottu, ihmisten hylkäämä, kipujen mies ja sairauden tuttava, jota näkemästä kaikki kasvonsa peittivät, halveksittu, jota emme minäkään pitäneet.
53:4 Mutta totisesti, meidän sairautemme hän kantoi, meidän kipumme hän sälytti päällensä. Me pidimme häntä rangaistuna, Jumalan lyömänä ja vaivaamana,
53:5 mutta hän on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli hänen päällänsä, että meillä rauha olisi, ja hänen haavainsa kautta me olemme paratut.
53:6 Me vaelsimme kaikki eksyksissä niinkuin lampaat, kukin meistä poikkesi omalle tielleen. Mutta Herra heitti hänen päällensä kaikkien meidän syntivelkamme.
53:7 Häntä piinattiin, ja hän alistui siihen eikä suutansa avannut; niinkuin karitsa, joka teuraaksi viedään, niinkuin lammas, joka ääneti keritsijäinsä edessä, niin ei hän suutansa avannut.
53:8 Ahdistettuna ja tuomittuna hänet otettiin pois, mutta kuka hänen polvikunnastaan sitä ajatteli? Sillä hänet temmattiin pois elävien maasta; minun kansani rikkomuksen tähden kohtasi rangaistus häntä.
53:9 Hänelle annettiin hauta jumalattomain joukossa; mutta rikkaan tykö hän tuli kuoltuansa, sillä hän ei ollut vääryyttä tehnyt eikä petosta ollut hänen suussansa.
53:10 Mutta Herra näki hyväksi runnella häntä, lyödä hänet sairaudella. Jos sinä panet hänen sielunsa vikauhriksi, saa hän nähdä jälkeläisiä ja elää kauan, ja Herran tahto toteutuu hänen kauttansa.
53:11 Sielunsa vaivan tähden hän saa nähdä sen ja tulee ravituksi. Tuntemuksensa kautta hän, minun vanhurskas palvelijani, vanhurskauttaa monet, sälyttäen päällensä heidän pahat tekonsa.
53:12 Sentähden minä jaan hänelle osan suurten joukossa, ja väkevien kanssa hän saalista jakaa; sillä hän antoi sielunsa alttiiksi kuolemaan, ja hänet luettiin pahantekijäin joukkoon, hän kantoi monien synnit, ja hän rukoili pahantekijäin puolesta.


tiistai 8. joulukuuta 2009

....jatkoa edelliseen

Minä kaipaan, minä huudan,olen jopa vihainen Jumalalle, miksi annoit minulle tämän kärsimyksen?


Toisaalta koen sen siunauksena ja että sillä on tarkoitus,mutta hoitoväsymys tuotaa tunteiden liikeen. Vasta tänään olen tunnistanut tuon vihan mitä koen ja toisaalta lohduttaa se, että Jumala sen kestää ja ymmärtää tunteeni.

Hoidon jälkeiset tunteet.


Hoidon jälkeinen masennus vaivaa. Otin rauhoittavan. Kipu ei nyt ole niin kova, mutta lääkeiden sivuvaikutus apeus/masennus/pelko seuraavasta tiputuksesta vaivaa mieltä.

Tuki joukkoja kyllä on, mutta taistelu käydään omassa mielesssä ja se on parasta aikaa kovaa taistelua kunnes se tasaantuu. Jokainen joka on samassa tilanteessa varmaan ymmärtää mitä se on.
Osaisikin ajatella, että se on nyt ohi, älä ajattele eteenpäin vaan iloitse, että se on ohi ja saat olla rauhassa seuraavat 3 viikkoa.
Mutta mieli on nyt hauras.

Itkukin tuli hoitoa edeltävänä päivänä ja nyt tänään meinasi taas tulla, mutta en tiedä mikä sen esti.
Ehkä kun on elämää ja ihmisiä ympärillä, niin ajatuksetkin pysyvät paremmin pois ikävistä asioista vaikka ne mielessä käyvätkin.



maanantai 7. joulukuuta 2009

7..syto takana.



 En tahdo enää jaksaa, voimani hiipuvat - siis henkiset voimani. Taas on yksi tiputus takana ja joulukuun lopulle laittoivat 8. tiputuksen. Suonet hukassa 4. kerta toden sanoi. Kiitoksia kaikille muistaneille Annsofille,Una, Leen@, Kaarina,Kata - kiitos.

Kirjoittelen huomenissa varmaan lisää, mutta nyt ei taas jaksa.

Tunnustus


Kiitos Leen@

perjantai 4. joulukuuta 2009

Toivoa jokaiselle ja hyvää joulun odotusta.


Tänään Joulukuun 4.päivä. Eilisen jälkeen tunnelmat ovat sekavat...miksi,koska odotin syöpäsolujen kadonneen enemmän. En toki ole pettynyt olihan kuulemani tieto silti positiivista - ei levinneisyyttä ja hoito on purrut odotetusti.
Mutta tämä ihmis mieli kun aina enemmän kuin saa. Helmikuun lopullasitten taas katsotaan kaikki uudestaan(verikokeet, ultra ym.), jos sen jälkeen voisi jäädä pelkälle tabletti hoidolle - näin lääkäri täti sanoi.
Maanantaina on ennen joulua tälle vuodelle viimeinen syto hoito. Sitten ensi vuoden puolella jatketaan.
Lääkäri oli kyllä positiivisen oloinen ja toiveikas vaikka kysyessäni kokonaan paranemisesta ei sitä luvannut vaan, että voipi jäädä krooniseksi ja tabletti hoidoilla kurissa pidettäväksi.
Mutta Jeesus Kristus Jumalan Poika tekee viimeisen päätöksen ei lääkäri. Toivon siis, että Jeesus parantaa kokonaan.
Tätä toivon koko sydämmestäni jokaiselle syöpä blogilaiselle, että Jeesus koskettaisi jokaista sairastavaa.

tiistai 1. joulukuuta 2009

Eläkeläinen se tässä:)


No niin nyt sitä ollaan virallisesti työkyvyttömyys eläkkeellä.

Ensimmäinen eläkekin tuli tänään - outo tunne, toisaalta vapauttavakin ei tarvitse työkkärin kanssa taistella.

Joulua pitäisi saada aikaiseksi, mutta koristeet ja muu hilpetööri vain puuttuu. Vaikka ei se nyt niin paljon tarvitse vähän kynttilöitä ikkunoille ja silleen.
Kissat pitää ottaa huomioon varsinkin tuo nuorin - kaikkea ei voi laittaa roikkumaan niinkuin tahtoisi. Yhdet jouluvalo johdot on nuorin kissa neiti jo tuhonnut.
Joulu siivokin pitäisi tehdä vaan millä voimilla - apuja varmaan pitää pyytää.
Kuusta ei voida laittaa kun tyttö on sen hajulle allerginen ja muovi kuusta en hommaa.

Kävin tässä 2 viikkoa sitten parturissa ja hius malli on nyt uusi.Ei lähtenyt tukka päästä sytoilla niin entrattiin sitten kampaajalla.

Kuvan laitan kunhan tyttö tässä taas ehtii kameran kanssa avustamaan.

Olkaa siis vahvoja ja järkähtämättömiä, rakkaat veljeni, ja tehkää aina innokkaasti Herran työtä. Tietäkää, ettei Herra anna teidän työnne mennä hukkaan. 1.Kor.15:58.