torstai 3. kesäkuuta 2010

Kiva pikku flunssa:((

Pukkas sitten poskiontelotulehduksen! kuumeineen päivineen. Tosi pääsin tänään hoitaviin käsiin käväsemään ja kuuri rapsahti.
Maanntaina pitäisi olla taas tiputus vaan siitä päätetään huomenna luultavasti - se kun ei tuo antibiootti kuuri välttämättä estä.
Huomen aamulla pitäisi soitella syöpäpolille mitä tk lääkäri sanoi ja määräsi - sanonut mitään määräsi vain antibiootin 7 pv:n kuurin.

Jotenkin on varmaan sen takia ollut vähän apea olo - pelottanutkin - ihan turhaan. Mutta meikäläinen kun on sellainen turhaan pelkääjä - ihan pienestäkin voi mennä paniikkiiin.

Enpä sitten tiedä onko muilla samanlaisia kokemuksia ja tunteita - näitä heikkohermoisen tunteita nimittäin vai ihanko oon ainut laatuani.
Muuton täällä menee ihan hyvin.
Siunausta vaan kaikille kanssa sisarille ja veljille.

2 kommenttia:

  1. Eksyinpä blogiisi sattumalta jonkun mutkan kautta. :)

    Omanlaisensa kipuilunsa kullakin, mutta lohduttaa ajatella että vaikka joskus itsestä tuntuukin toiselta niin Jumala antaa lapsilleen juuri sen kokoisen taakan kuin kukin jaksaa kantaa ja vaikka taakka tuntuisikin itselle liian raskaalta niin aikanaan saa ymmärrystä että kaikella on kuitenkin jokin tarkoitus. Jeesuksen kanssa kulkiessa jokainen askel on kevyempi.

    Voimia ja siunusta!

    VastaaPoista
  2. Sattumalta tuli blogoosi.)

    Toivon sinulle voimia kestämään kaikki vaikeudet. laulun sanoin.
    "Tahtoisin toivoa sinulle mitä en itse voi antaa, saakoon rakkaus Jumalan , Sinua sylissään kantaa."

    VastaaPoista

PÄIVÄN VÄKERRYKSET