torstai 7. lokakuuta 2010

Oi tätä siunattua elämää.

Vaikka sairastankin syöpää(ellei Jumalan Poika Jeesus Kristus minua eilen parantunut Jalovaaran kokouksessa)voisin sanoa, että alla olevat korostetut kohdat on kohdallani totta. Koen sairauteni siunauksena ja joka alkaa tuottamaan hedelmää. Jumala on vetänyt minut entisestään niin lähelle, että voin ylpeästi, mutta nöyränä sanoa "Isä, Abba, kiitos kaikesta mitä minussa teet Jeesuksen nimessä.



Jumala lupaa Sanassaan: ”Älkää entisiä muistelko. Älkää menneistä välittäkö. Katso, minä teen uutta; nyt se puhkeaa taimelle, ettekö sitä huomaa? Niin, minä teen tien korpeen, virrat erämaahan.” (Jesaja 43:19). Tätä tapahtuu juuri nyt, tätä lukiessasi ,jos uskot, että Jeesus on Herra kuolleista noussut Jumalan Poika!



Ihmiselämä ilman Jumalan armoa on synkkää korpivaellusta ja kuivaa erämaata. Mutta aina uusiutuva siunauksen virta saa kuivan elämämme kukoistavaksi ja hedelmää tuottavaksi. Tätä uutta siunauksen virtaa taas tarvitsemme. Se on tuo Pyhän Hengen voima, joka annettiin alkuseurakunnalle. Apt.2:1-6.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

PÄIVÄN VÄKERRYKSET