perjantai 3. heinäkuuta 2009

Elämän helppous ja vaikeus.


Tänään olisi suunnitelmissa saada muutama ystävä saada kokoon pitääksemme pienen rukous hetken kotonani. Saa nähdä toteuuko sen yksin Herra tietää. Olisi mukava kun saisimme jakaa hengen ravintoa keskenämme.
Eräs ystävä kävi auttamassa siivouksen kanssa ja nyt täällä on siistiä ja puhdasta. Oikein nautin olostani ja puhtaasta kodista.
Itsekkin yritin jotain pientä touhuta ja keräillä tavaroita paikoilleen, mutta se kostautui. En siis vielä ole täysin kunnossa. Joten uskoa pitää, että rauhallisesti täytyy ottaa.
Tytär lähti lasten leirille ohjaajaksi ja tulee sunnuntaina. Nyt on sitten hänenkin mukava tulla leirin jälkeen puhtaaseen kottin, eikä tarvitse heti ruveta siivoamaan. Vaikkaei huolinutkaan siivous apua, niin uskon, että on tyytyväinen kun joku on käynyt auttamassa.


Ote Sana hallussa sivustolta:
Jumala ei tarkoittanut elämää helpoksi. Hänen suunnitelmansa ei ole hemmotella sinua, antaa elämää, joka on "kuin silkkiä vaan". Hän ei aina toimi niin, että joku apostoli rukoilee puolestasi ja sitten Pyhän Hengen voiman kosketus tekee sinusta kerralla uuden ihmisen. Kipeä ja hidas kasvu on terveintä kasvua. Kun sinun sisäinen ihmisesi kasvukivuissaan lujittuu ja oppii kääntymään aina uskon luottamuksessa Jumalan puoleen, sinulle kehittyy sisäinen turvapaikka. Sinä opit nojaamaan kaikissa vaikeuksissasi aina Kristukseen. Uusi luomus sinussa on kuin lapsi äidin helmassa, joka säikähdyksissään tarrautuu äitiinsä. Se on myös luomus, joka voi kasvaa aikuiseksi, täysi-ikäiseksi Kristuksen tuntemisessa, niin ettei pienet - eikä suuretkaan - asiat pahemmin hetkauta. Jumalan kouluissa ollut ihminen voi sanoa pahassakin paikassa: "Ei hätä ole tämän näköinen!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

PÄIVÄN VÄKERRYKSET