tiistai 18. elokuuta 2009

Jääkaappi kylmyys tulossa.


Nyt on haavakin näköjään parantunut. Huomenna sitten taas labraan ja toivottavasti veriarvot ovat sitä luokkaa, että torstaina voivat sytot tiputtaa.



Tosin siitä tiputuksesta tulee taas käsi kipeäksi joiksikin päiviksi, mutta pääasia on, että tehoaa. Jääkaapillekkaan ei ole asiaa kuin hanskat käessä kun kaikki tuntuu niin kylmältä, että tekis saman tien heittää purkit lattialle.



Väsymys on kummasti vienyt sängyn pohjalle jo melkein aamusta, mutta eipä siinä mitään soffa on hyvä ja petollisen mukava paikka köllähtää.
Mutta nyt tää typy lähtee kattoon nukkumattia ettei se kerkiä lentää ohi. Hyvää yötä..Jeesus myötä.

3 kommenttia:

  1. Saatko aivan synttärilahjaksi sytot..? Solunsalpaajiin kannattaa suhtautua kuin hyviin ystäviin -ne parantavat ja tekevät hyvää. Itsekin menin tiputukseen "ystäviä tapaamaan". Positiivinen asenne auttoi kummasti kestämään nekin hetket.
    Jaksamista sivuoireiden kanssa! Ja kaiken keskellä: nautihan aurinkoisista syyspäivistä!

    VastaaPoista
  2. Ja avot mielellänihän minä letkun päähän..se parantaa pipin näin toivotaan.Sivuoireista viis ja kuus kun tauti vaan huutaa ja ulos kampeaa. Kyllä tämä avartaa kummasti elämän eri puolia - kasvetaan nääs aikuisiksi kokemusten kautta.

    VastaaPoista
  3. Tulin sanomaan Päivää, kun huomasin sinut uutena lukijana! Syöpä on minulle tuttu parin läheisen kautta. Voimia sinulle!

    VastaaPoista

PÄIVÄN VÄKERRYKSET