maanantai 31. elokuuta 2009

Sukkatauti.


<- eikö ole ihanan sininen
Mitäs teille tänään?

Itse soitin syöpä polille ja kyselin labra tulokset - ne olivat ihan ok. Puhuin myös tästä vatsataudista. Antoivat hyviä ohjeita ja kehoittivat myös jättämään Xeloda-lääkityksen tauolle jos alkaa siltä tuntumaan ettei tauti tässä pikapuoliin tokene, sillä sekin voi aiheuttaa vastaavia oireita.

Maitohappobakteereita apteekista runsaasti nestettä ja suolaista syötävää. Tai no oikeastaan sain samanlaisia neuvoja kuin teiltäkin. Gefilusjuomia, ImmodiumPussaa toppuuttamaan vessassa hyppyytä etc.


Muutoin nautin tänään jotenkin siitä, että sataa ja ilma on puhtaan kuulas ja raikas.


Sitten ette arvaa - kun olen noita neulonta ja sukka blogeja seuraillut, niin jotenkin on minuunkin tarttunut tuo sukka innostus. Pitäisi vain pystyä hakemaan lankaa ja puikot ja saada ohje kantapään tekoon.

Voihan vitsi olisi se jotain uutta ja piristävää - raitoja sinne ja raitoja tänne, kantapää eri väriseksi jne. Ihanhan tässä vanhakin innostuu. Itelle jos teen niin mikähän olisi puikoilla silmukka määrä kun mun jalka on niin peeni (kokoa 36).


Sen verran kun tokenen että tohdin lähteä lnka puotiin, niin het haen alotus paketin vaikka paikallisesta Katriina -liikkeestä.Siellä on hyvä valikoima.

4 kommenttia:

  1. Silmukkamäärä riippuu langasta, puikoista ja neulojan käsialasta. Minulla on nyt Opalin sukkalankaa, silmukoita puikolla 10 ja 2,5 bambupuikot. Sukista tullee kokoa 34-36 eli minulle vähän liian pienet.
    Maija-langasta tein sukat 3,5 puikoilla, silmukoita puikolla 10, sukan koko noin 36.
    Villasukkahan joustaa, joten terän pituudella voi säätää aika paljon.

    VastaaPoista
  2. Sukkien kutominen on hyvää ajankulua, puikkojen kilkatus on niin rauhoittavaa, sukkakudin on niin pieni, että sen voi ottaa mukaan vaikka mihin odotusajanvietteeksi ja raitojen sommittelussa saa päästää luovuutensa vapaaksi. Ja miten mukavaa on syyskylmillä tepsutella kotona omatekemät villurit jalkojenlämmikkeenä.

    VastaaPoista
  3. Oma tekemät on aina oma tekemät ja siksi rakkaimmat sukat päällä maan.
    Ja todella sitä voi pitää mukana ja kilkutella muiden iloksi.

    VastaaPoista
  4. Tuo tauti vie minutkin aina välistä mukanaa, eikä siihen auta muu kuin neulominen.

    VastaaPoista

PÄIVÄN VÄKERRYKSET