maanantai 24. elokuuta 2009

Ystäväkin voi tuoda majakan valoa.

mywebtattoo.com
Tänäänki yksi toinen ystävä (myös syövän kokenut ja siitä selvinnyt kahdesti) toi minulle majakan valoa. Nimittäin silloin kun 2. syto kerta oli ohi ja ryvin kivuissa ja masennuksessa, niin hänen kokemuksensa ovat olleet samoja.
Eli sitä kuinka kipeäsekäsion,kuinka luuytimiä myöten sitä on/voi olla kylmissään, kuinka masentunut ja itkuinen sitä on pari kolme päivää sen jälkeen ja ajattelee etten enää ikinä tuonne mene kun tämmöiset olot tulee päälle.

Alkuun sitä ei ymmärtänyt kun puhuttiin rankoista hoidoista, mutta nyt sen ymmärtää.
Leena@ sanoi hyvin, "pidä niitä oireita ystävinä sillä silloin tiedät, että ne vaikuttaa kehossasi.

Kiitos niistä sanoista Leena!

4 kommenttia:

  1. Hei Marja!

    Minäkin entinen syöpäpotilas. Jos kiinnostaa niin käväise kotisatama.net sivulla katsomassa todistajien palstaa Siella LUOTTAMUS ja sen jatko VUOSISADAN RAKKAUSKERTOMUS ovat minun tarinaani. Samoin galleriassa on kuva-runokokoelma ELÄMÄN PITKOSPUUT myös omiani.

    Samoin julkaisemme ystäväni kanssa http://uskonlaakso.vuodatus.net yhteistä kirjaamme nimella LOHTUKIVI

    Jos haluat keskustella niin pistä viesti laitan puhelinnumeron.

    ps. Jos haavasi vielä alkaa märkiä niin apteekista saa vihreätä harsoa joka imee märkää ja auttaa haavaa paranemaan. Se oli ainoa joka minun märkäisen reijän umpeutti.

    Siunausta ja uskoa sinulle toivoo Pirre

    VastaaPoista
  2. Kiitos itsellesi monenlaisesta tsemppauksesta. Yhdessä tämä syöpämatka tuntuu hetkittäin hieman kevyemmältä.

    Sehän tässä taudissa mietityttää kun hoito vie voimia, että mitenköhän selviäisi ilman, olisiko elo hetken helpompaa ennen nopeaa loppua, vai onko kyseessä hidastettu loppu.

    VastaaPoista
  3. Niinpä. Oireita on vaikka muille jakaa sytojen jälkeen tai hoitojen aikana yleensäkin. Välillä kieltämättä tulee mieleen, että luovuttaa, mutta uusi päivä tuo uudet ajatukset olokin helpottuu. Saa rohkaisevia sanoja yllätys vieraita, jotka ymmärtävät ettet välttämättä ole entisessä kunnossa ja näin ollen eivät vaadi sinulta mitään vaan pyyteettömästi tulevat kannustamaan eteenpäin.
    Ihania majakan valoja. Ja sinäkin olet yksi niistä.

    VastaaPoista
  4. Varmasti parhaiten ymmärtää toinen samoja kokenut ystävä. Siunausta sinulle <3

    VastaaPoista

PÄIVÄN VÄKERRYKSET