lauantai 14. marraskuuta 2009

Armossasi on minulle kyllin.

Niin ohi on..., mutta tunteet vaihtelee. Välillä on ihan rauhallinen olo ja välillä on sellainen tunne skaala päällä ettei tiedä miten olisi - pelottaa, jännittää, paniikki iskee.
Eilen psyk.polin lääkäri soitti ja kysyi vointia - kerroin ettei oikein pramea. Kirjoitti pahimpien päivien varalle rauhoittavaa.
Toivon vain, että seuraavat kokeet 3 viikon päästä kun lääkäri ne kertoo olisi positiivista kerrottavaa.


Rakas Jumala, rakkaan Poikasi nimessä lohduta, kanna, anna voimia ja mielen tyyneyttä, että jaksan kulkea joka päivä. Sinun armossasi on minulle kyllin, auta minua ymmärtämään ja kokemaan armosi niinkuin Sinä olet meidät tarkoittanut sen ymmärtämään ja kokemaan se. Sinä näet minun päiväni, kiitos siitä rakkaudesta, jonka vain Sinä voit antaa.



5 kommenttia:

  1. Hei Marja,varmasti pelottikin tollnen,kun mua pelottaa jo ajatuskin siittä.

    Löytyi juuri vihkosesta tämmöinen kohta.Haluan antaa sen sulle:"Sinä olet juuri nyt Hyvän Vapahtajan käsissä.Tälläkin hetkellä hän katselee sinua suurella hellyydellä."

    Siunausta,jaksamista ja hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Nurkkis ja Kata! Lähden tästä taas vuorokaudeksi maiseman vaihdokseen ja annan tytölle hoitovapaan.

    VastaaPoista
  3. Herra, vuodata Sinä Rakkautesi juuri tämän rakkaan lapsesi ylle tänään, kun hän sitä kipeimmin kaipaa. Jeesus, Sinä olet läpimurtojen Jumala, kaiken Alku ja Loppu, Ensimmäinen ja Viimeinen, kiitos siitä, että Sinä viet loppuun sen hyvän työn, jonka Sinä olet tässä sisaressa aloittanut. Herra, Sinun Armossasi on kylliksi meille, anna Marjan kokea Sinun Rakkauttasi, sitä Rakkautta, jonka vain Sinä Isä voit meille antaa! Rakkaudesta Sinä Isä olet meidät luonut, rakkaus peittää kaiken alleen, niin Sinä sanot Sanassasi. Johdata meidät kaikki Herra ymmärtämään, mitä se tarkoittaa. Sillä Herra, jos me ymmärtäisimme, me olisimme vapaat tämän maailman murheista, huolista, peloista, sairauksista ja ahdistuksista. Opeta siis meitä, kosketa meitä Rakkaudellasi, TULE JEESUS TULE!!!!
    Amen

    Rauha olkoon kanssasi Marja! Ole siunattu ♥

    VastaaPoista

PÄIVÄN VÄKERRYKSET