tiistai 15. joulukuuta 2009

Yes!!!!


Yes sain siirrettyä joulun yli seuraavaa syto tiputusta. Eipä tarvi NIIN kauheesti joulun aikana hermoilla . Kun muutenkin jo kammoaa koko tiputus sessiota.


4 kommenttia:

  1. Onpa tosi hyvä juttu. Saat rauhoittua joulun sanoman äärelle vailla paineita!

    VastaaPoista
  2. Näin on, kun kerran muutaman päivän siirto ei vie maalta merelle.
    Siunattua joulun sanoman odotusta sinulle Palaga.

    VastaaPoista
  3. Hei mitä kuuluu ystäväiseni? Joulumieltä lähettelen täältä oikein runsaasti ja toivon sinne kaksijalkaisia ihmisenmuotoisia enkeleitä ympärillesi tekemään hieman jouluisia puuhia.

    Mutta onneksi todellinen joulu tulee vaikka ei ehtisi valmistella, ei siivota eikä laittaa kaikkia ruokia ja jokaiselle lahjojakaan. Jeesus syntyi ihan jokaiselle, varsinkin meitä sairaita varten!

    VastaaPoista
  4. Ihan olosuhteisiin nähden hyvää.Joulu tulee se "materiaali joulu" ja menee - en stressaa siitä. Vaan parhainta on joulussa Evankeliumi, se on minulle tärkeintä. Ilman sitä en voisi elää.
    Joulua meillä ei höösätä kauheine siivous operaatioineen. Kyntteliköt ikkunaan, muutama joulutonttu sinne tänne ja se on siinä. Exän luona vietämme aaton ja siellä on kuusi ja joulumieli tulee meille jokaiselle. Varsinkin perheemme uskoville ilman niitä hössötyksiä (tytär ja minä sekä vanhin poika.)
    Siinä se.

    VastaaPoista

PÄIVÄN VÄKERRYKSET