keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Ajatuksia.

Tänään on väsymys päivä eli pienetkin teot tuottavat ponnistuksia. Perjantaina on verikoe päivä ja maanantaina kokovatsan ultra ja tiistaina lääkäri ja tiputus.
Eiköhän tuossa riitä vähäksi aikaa taas.

Nyt olen kuitenkin päässyt raamatun luvussa uuteen vireeseen ja Herrakin on antanut raamatun paikkoja luettavaksi....hyvin lohdullisia ja voimauttavia paikkoja.

Leen@:an blogia olen lukenut. Surullista, mutta toisaalta lohdullista ellei Herra suo parantumista Leenalle, niin ainakin hän pääsee tuskistaan ja paljon parempaan paikkaan. Ja on myöskin mukava lukea, etttä Leena on levollisella mielellä ja että hänellä on lähijoukot tukenaan.....kaikilla ei loppuvaiheessa ole....esim. vanhukset jotka hiljaa nukkuvat vain pois.

Enempää en nyt pysty/kykene kirjoittamaan. Olkaa kaikki siunattuja tänä päivänä. Ja tukeutukaa Herran sanaan.

2 kommenttia:

  1. Marja-Leena, rukoilen ja siunaan sinua ystäväni Jeesuksen Messiaan nimessä ja Hänen maahan vuotaneessa sovitusveressään, ja pyydän täyttä parantumista sinulle. Uskotaan yhdessä Häneen!
    Tietysti on hienoa että saamme Jeesukseen uskovina olla matkalla Taivaan kotiin. Tämän kirjoitan, kun olen myös käynyt lukemassa Leen@n blogia ja todennut, että hän on uskossaan vahva - ja sitä ei mikään horjuta, Kiitos Jumalalle! On hienoa mahdollisen lähdön hetkellä saada turvata Ikuiseen Luojaan ja Jumalaan!
    Mutta: Hän on myös tässä elämässä luvannut olla Parantajamme, joten Hän voi tehdä ihmeitä kaikissa vakavissa ja vähemmän vakavissa sairauksissa. Kunnia siitäkin Hänelle!

    On hienoa että Jumalan sana on alkanut avautua sinulle, Marja-Liisa, ja saat sieltä virvoitusta, lohdutusta sekä tukea ja voimaa kestää hoidot ja muut rasitukset, kaiken väsymyksen jne.

    Ole siunattu!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Israel-kaipuu, mm sananpaikka Ps.45 Herra antoi minulle kun pyysin eräälle päivälle lohduttavaa sanaa ja tuo sana ikäänkuin tihkui näkymätöntä öljyä.

    Jumala on siunannut minua taloudellisestikin hyvyydellään ja olen siitä Herralle ikuisesti kiitollinen.
    Herran sana on niin ja Aamen.

    VastaaPoista

PÄIVÄN VÄKERRYKSET