maanantai 23. elokuuta 2010

Halataan paha olo pois!

Tämä on taas niitä päiviä kun arki on alkanut ja yksinäisyys painaa päälle. Katsoin ikkunasta - mitä näin - kiireisiä ihmisiä. Ajattelen mikä tuonkin ihmisen elämän tilanne on vaikka minusta se näyttää normaalilta sellaiselta kuin minäkin haluaisin. Vaan haluaisinko sittenkään jos tietäisin miknkälainen taakka hänellä on. Ehkä hänkin haluaisi purkaa taakkaansa vaan ei tiedä kenelle.
Ärtyneenä hän menee kotiinsa ja purkaa itsensä omiin perheenjäseniin kun ei muuten osaa ilmaista itseään. Vaikka sanomalla:"minulla on ollut kurja päivä tänään ja minulla on paha mieli" Varmaan tai ainakin toivottavasti hän saisi positiivista vastakaikua "niin minullakin, halataan pahin paha olo pois ja puhutaan sitten  mikä ne on aiheuttanut"
Näin se ei kuitenkaan useimiten mene.

Alla näet perheen, joka on iloinen, mutta perheitä on monenlaisia - paljon on rikkinäisyyttä, mutta Jumala tarkoitti perheen yhtenäiseksi ja onnelliseksi - mikä rikkoi sen - siinäpä vasta kysymys pohdittavaksi.


No joka tapauksessa minä nyt istun ja kirjoitan täällä omassa yksinäisyydessäni,pelossa,kivussa  - mikä lie mutalammikko tämä nyt onkaan.
Nyt on nyt, ehkä myöhemmin tänään on toisin ja jotakin muuta lohduttaa voisin tietäen, että jokaisen vaatteen sisällä on vain ihminen - rikkaankin.

3 kommenttia:

 1. Jumalalle kaikki ihmiset ovat rakkaita.
  Alussa kun Jumala loi maailman niin hän näki sen hyväksi.
  sitten tuli paholainen ja se on se joka tekee kärsimyksiä.
  Onneksi Jumalalla on kaikki valta!
  On vielä ihania perheitäkin täällä maailmassa.

  Hyvää päivän jatkoa sinulle ja siunausta!

  VastaaPoista
 2. Kaikki olemme jollain tavoin rikkonaisia ja epätäydellisiä, mutta Jumala näkee meidät poikansa kautta täydellisinä! Voimia ja siunausta sinulle!

  VastaaPoista
 3. Hei Marja-Liisa!
  Minäkin katselen usein ikkunasta ulos, monenlaisia ihmisiä lipuu kiireisenä kadulla,heillä jokaisella on oma elämänsä,yksi ainoa elämä.Huokailen, että he löytäisivät pelastuksen.
  Jokaisen vaatteen sisällä on vain ihminen, ja Jumala rakastaa jokaista.
  Marja-Liisa,toivon että olosi olisi jo parempi. Muistan sinua rukouksin!
  Hyvää viikonloppua!
  Joh. 14:27. Hebr. 10:35-37.

  VastaaPoista

PÄIVÄN VÄKERRYKSET