perjantai 13. elokuuta 2010

Vanha sähköposti löytyi - johdatustako?

Löysin tämän vanhoista sähköposteistani. Ja ajattelin,että tämä sopii minunkin tilanteeseeni juuri nyt lohdutukseksi.


__________________________________________________________
(2.Aik.20:17)Jumala sanoo kahdesti tässä raamatun paikassa: "Älä pelkää" ja "Älä säikähdä". Kun kohtaat näennäisesti mahdottomalta näyttävän tilanteen, älä pelkää äläkä säiky. Onko Jumala joskus hävinnyt taistelunsa? Ei, hän ei häviä sotiansa. Ja juuri siksi, että hän ei ole koskaan hävinnyt sotaansa, meidän ei pidä koskaan pelätä.


Jumalalla on voittajan maine. Olemme voittajan puolella. Huolimatta ongelmista ja vaikeuksista ja esteistä tai olosuhteista tai epävarmuudesta tai viivytyksistä, me olemme kuitenkin loppujen lopuksi voittajajoukkueessa.

Siinäpä hyviä uutisia. Kun tiedän, että olen antanut elämäni kokonaan Jeesuksen Kristuksen käsiin ja yritän parhaani mukaan elää hänelle, minun ei tarvitse hikoilla pikkuasioiden takia. Saatan hävitä yhden kahakan siellä ja toisen täällä, mutta loppujen lopuksi olen voittajan puolella.

Jakeessa 17 tulee esille tärkeä asia. Jumala sanoi Josafatille: "Menkää asemiin ja olkaa lujia!" (2.Aik.20:17 engl.) Mitä tarkoittaa seistä lujana? Se tarkoittaa, että meillä on sellainen henkinen asenne, joka huokuu hiljaista luottamusta. Jumalan tahto ei ole koskaan, että pakenet vaikeata tilannetta.

Olen huomannut, että jos joskus pakenen jotakin hankalaa asetelmaa, Jumala tuo sen väistämättä ennen pitkää eteeni uudestaan ja antaa minulle uuden tilaisuuden. Miksi? Koska Jumala tahtoo saada meidät oppimaan ja kokemustemme kautta hän haluaa opettaa meille, että hän on kaikissa tilanteissa riittävä. Hän on pätevä ja kykenevä ja hän antaa meille kaiken, mitä tarvitsemme tilannettamme ajatellen. Älä ole peloissasi - pelko on uskon vastakohta.

4 kommenttia:

  1. Ole turvallisella mielellä.
    Tähän luottaen
    . Siunausta perjantaipäivääsi.♥

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Tulin tervehtimään sinua ja toivottamaan voimia & jaksamista! Sinä se jaksat kannustaa meitä muita, vaikka omatkaan uutisesi eivät viime kerralla olleet niitä parhaita mahdollisia.
    Pelottomuutta -sitä juuri sinulle! Uskosi kantaa sinua, sinä kannattelet sen voimalla meitä ja toteutat suurta käskyä rakastaa lähimmäistä. Kiitos!

    Olkoon viikonloppusi aurinkoinen ja lämmin!

    VastaaPoista
  3. Minä halusin tulla mukaan tervehtjöiden joukkoon.

    Lämpimiä ajatuksia Treen suunnalta.

    VastaaPoista
  4. Kiitos Vintti sinullekin ja tervetuloa uudestaan.
    T.Marja-Liisa

    VastaaPoista

PÄIVÄN VÄKERRYKSET