perjantai 4. syyskuuta 2009

Jos lomallepääsis?


Taas on käyty saunassa ja on suht' virkeä olo.


Onneksi soittelin tänään Vaasan syöpäyhdistykseen ja kyselin missä vaiheessa meikäläisen lomatuki-hakemus on. Paperit oli kuulemma lähetetty Jyväskylän kelaan, johon ystävällinen täti antoi numeron - soitin - perille ol itullu, mutta kun se B-lausunto puuttuu,..... mutta hyvänen aika kattavan epikriisin olin jo aikaa sitten laittanut...no,eikun syöpäpolille soitto, että laittakaa nyt ihmeessä se lausuntoja vähän sassiin kun Härmän kurssin(pidetään suolistosyöpään sairastuneille soputumiskurssi) pitäisi alkaa 14.9.2009 ja kait ne päätöksetkin on hyvissä ajoin laitettava valituille.


Toivottavasti päästään siis minä ja tyttäreni. Ja jos nyt päästään niin hyvä säkä käy tytöllä kun käy terveysalan-oppilaitoksessa, niin saa näistä Härmän luennoista 1 opintoviikon - taas toivotaan parasta ja pelätään pahinta.


Onkohan siellä lankaa myytävänä? :))

5 kommenttia:

  1. Pidän peukkuja puolestanne.
    Mukavaa viikonloppua teille!

    VastaaPoista
  2. Täälläkin on peukut pystyssä ja kädet ristissä puolestanne.

    VastaaPoista
  3. Kiitos!Jamulla menee nyt silmät japuikot ristiin:))
    Elämä on.....noooh monenlaista.

    VastaaPoista
  4. Kauhavalla on hyvä lankakauppa! Härmähän kuuluu nykyään Kauhavaan, ei sieltä oikeasti pitkä matka ole. Minulle tuttuja maisemia, olin kolme vuotta töissä Kauhavalla vuonna yksi ja kaksi...
    tsemppiä hakemukselle, minun syövälleni ei kurssia taida tulla.

    VastaaPoista
  5. Ruuansulatuselinsyöpäpotilaat – parikurssi
    14. - 18.9. Härmän kuntokeskus, Ylihärmä. Työikaisille. Pohjanmaan Syöpäyhdistys. Kela. Hakuaika päättynyt

    Tämä on se kurssi mihin haimme. Ja jonne sinäkin voit vielä hakea Leena. Meille soitettiin Vaasan syöpäyhdistyksestä, että paikkojaontäytetty vasta 7 ja kurssi on vielä vajaa...eikun hakemaan!!!!

    VastaaPoista

PÄIVÄN VÄKERRYKSET