torstai 25. helmikuuta 2010

Lääkärissä.

Lääkärissä käyty ja tulokset saatu.....kasvaimet ovat...PIENTYNEET!
kUUKAUSITTAIN VIELÄ JATKETAAN PUOLEN TUNNIN TIPPAA JA XELODA ANNOS NOSTETTIIN 8 ELI AAMUA ILTAA 4 TABUA, KOSKA SEN VASTE ON OLLUT HYVÄ.
Maanantaina menen nyt ottamaan ensimäisen puolen tunnin satsin ja siitä sitten kuukausittain. 3 kuukauden välein on kontrollit.
Hoito kuulemma kestää kyllä kestää vielä ainakin muutaman vuoden.

"Mutta Herra ei hylkää, ei hylkää iäksi. Vaikka hän kurittaa, hän myös armahtaa, suuri on hänen laupeutensa."
Valit. 3:31-32

Kasvain arvo oli kyllä vähän noussut, mutta se kuulemma saattaa vaihdella päivienkin aikana.

11 kommenttia:

  1. Heip Marja-Liisa! Hyviä uutisia, jos oikein ymmärsin. Oliko niin, että niitä pesäkkeitä on maksassa? Minkälainen on sun päivittäinen vointisi nykyhetkellä? Onneksi meillä on kuuleva Jumala vaikkei me aina käsitetä Hänen aivoituksiaan, mutta kuitenkin meillä on turva Jumalassa joten meidän ei tarvitse pelätä mitään. Siunausta päivääsi.

    VastaaPoista
  2. Pesäkkeet ovat maksassa. Olo vaihtelee (henkinen ja fyysinen), välillä on kipeä välillä ei ja isosta leikkauksesta kun on ollut kyse kiinikkeistä voi tulla kipua. Myös tietyt ruoat ei sovi tai liika ylensyönti.

    Toivoa ei nyt saisi heittää.

    VastaaPoista
  3. Ihanaa! Ihan tekisi mieli hyppiä ja pomppia... niin iloinen olen puolestasi! Kasvainten pienentyminen kertoo että kaikki kärsimisesi lääkkeiden vuoksi ei ole ollut lainkaan turhaa, ne ovat tehonneet ja voimme luottaa lääkärin arvioon, että vastetta saadaan vielä.
    "Meillä on rukouksia kuuleva Isä" Kun olet myös saanut miehesi rinnallesi tukemaan niin luotan siihen, että sinulla on parhaat mahdolliset lähtökohdat vaikka nujertaa koko tauti.

    VastaaPoista
  4. Hei<3

    Ihana kuulla, että kasvain on pienentynyt! Halauksin ja siunaten: Mammeli

    VastaaPoista
  5. Jeejee! Jokaisesta ilonaiheesta on syytä iloita, tämä jos mikä on sitä!

    VastaaPoista
  6. Syöpä arvo oli noussut kuitenkin 20 pykälää!
    Hoitaja kyllä sanoi, että se saattaa vaihdella, en sitten tiedä?

    VastaaPoista
  7. Sinua hoitavat lääkärit osaavat varmaan asiansa, sinuna luottaisin heihin ja heidän sinulle määräämiin hoitoihin ja lääkkeisiin.
    Myötäelän kanssasi ja toivon kaikkea hyvää sinulle.
    Valoisaa kevättä kaikesta huolimatta!

    VastaaPoista
  8. Onnittelut sinulle, sinä olet voiton puolella, minulla se on vasta alkutekijöissään, saa nyt nähä minne asti on kerinnyt levitä, olen lukenut käypähoito sivuilta tosta omasta syövästäni. Minulla se on ulkosynnyttimissä, mutta saan parin viikon sisällä taas tietoa, mikä on edessä, ja onko levinnyt,tää on väsyttävää ja rasittavaa aikaa, mutta jospa lääkärit pystyisi tekemään ihmeitä.Toivotaan niin.
    Terveisin.Tarja Anneli
    tatjaana1960@hotmail.com

    VastaaPoista
  9. Hei Marja-Liisa! Ei toivoa emme nyt heitä yhtään minnekään, vaan sidomme nuo pesäkkeet Jeesuksen ihanassa nimessä ja niiden on lähdettävä sinusta. Kun tuossa rukoilin puolestasi, taas ihan oudolla kielellä, niin lopuksi sain sinulle annettavaksi nämä kohdat Raamatusta: Ps. 32:6-8 olkoon ne sinulle rohkeudeksi. En ole sinua suinkaan unohtanut, on vain ollut välillä kaikenlaista omassa elämässäni, kirjoitin eilen pitkästä aikaa postauksenkin blogiini. Ole siunattu ystäväni ja Herran Armo ja Rauha olkoon kanssasi.

    VastaaPoista
  10. Hei Marja-Liisa,ihanaa kuulla,että
    taudissa ollaan voiton puolella.
    Olin unohtanut tämän blogisi,olen poikennut vain siinä toisessa blogissasi.
    Olen yhden kerran mieheni kanssa käynyt Seppo Juntusen kokouksessa, ja meillä on yksi hänen kirjoittama kirja. En ole vaan enää jaksanut käydä kokouksissa,mutta meillä on joitakin puhujien kasetteja ja cd:tä,
    joita tulee kuunneltua.
    Jumalan armorauhaa ja läsnäoloa elämääsi Marja-Liisa!

    VastaaPoista

PÄIVÄN VÄKERRYKSET