lauantai 20. helmikuuta 2010

Me odotellaan.


Pastori-terapeutti-kirjailija Seppo Jokinen vierailee ja puhuu seurakunnassamme "Jaksanko arjessa?"- sielunhoitopäivillä. Turkulainen Seppo Jokinen on tullut tunnetuksi luennoitsijana ja kirjailijana, joka ei säästä itseäänkään setviessään ihmisenä olemisen kipuja. Terapeuttina hän luotaa ihmissisintä syvältä ja perusteellisesti, mutta samalla hänestä välittyy aitoa lempeyttä, joka rohkaisee lähtemään mukaan, katsomaan yhtä syvälle.




Tilaisuudet seuraavasti:
la 20.2.
klo 16 "Jaksamisen taustalla"
klo 17.30 "Kiintymyksen kipuja"
klo 19.30 "Rakkauden voima"

Olin tänään yllä olevassa tilaisuudessa, vaikka en millään olisi jaksanut lähteä.
Antoisa tilaisuus vaikka en väsymykseltäni muistakaan paljon.  Onneksi tilaisuuden saa varattua cd:lle seurakunnasta.

Leenalle terveisiä. Odotan keskiviikkoa ja kokeita ja torstain lääkäriä innolla ja pelolla. Toivoen, että kaikki on hyvin tai siis parantuminen on edennyt.
Kummasti se vain pitää ajatukset itsessään vaikka kuinka yrittäisi ajatellaja puuhata muuta. Hetken se on pois mielestä palatakseen taass uudelleen.

Kyllä Leena me tästä vielä selvitään!!!!

3 kommenttia:

  1. Kiva kun kirjoittelit. Tulipa sinulle tuo tilaisuus nyt sopivaan aikaan, ehkä tarkoitus olikin että sinä sait vain levätä siinä eikä opiskella ja painaa mieleen mitään. Jaksamista!

    VastaaPoista
  2. Hei, olen tavannut Jokisen ihan henkilökohtaisesti ja ollut rukoiltavana, aikoinaan tuolla Vivamossa ja ihan pätevä mieshän se on. Mutta on sanottava, että silloin olisko ollu joskus 1995 kesällä, niin tuntui vähän siltä, että sen mielestä oli vähän kaikkia käytetty lapsena hyväksi ja insestiä ehdotti mullekin, mutta en todellakaan kokenut semmosta todeksi silloin enkä nytkään.

    VastaaPoista
  3. On ikävä lukea, että sinulla Maarit on ollut tuollainen kokemus (en tarkoita insestiä vaan sitä kokemusta keskustelusta Jokisen kanssa)

    Toivon sinulle Herran suloista huolen pitoa.

    VastaaPoista

PÄIVÄN VÄKERRYKSET