tiistai 1. syyskuuta 2009

Palpoiden pehmeää.

Nyt se on syöpä sairauden lisäksi iskenyt langan neulomis-tauti! Vartta siis sukan on kertynyt ja kone pysynyt vaiti. Täytyy keskustella syöpäpolilla seuraavan kerran siitäkin että eihän se ole vakavaa. Ja kun tuota varttakin on sentään tullut ja kohta puoliin ollaan jo taudin vaikeimassa vaiheessa eli kantapäässä - onneksi antoivat ohjeet kantapään selättämiseen -

oikein saa huokaista helpotuksesta, että kunnon ohjeet ja reseptit siihenkin on keksitty.

Ja vallankin kun se aine on vaaleansinistä -ja vaaleanpunaista pehmeän oloista käsin kosketeltaessa vai miten ne lääkärit sen hienosti sanoo "palpoiden pehmeää kudosta".
Että tällaista kauheaa tänne tänään - luultavasti jatkuu kroonisena.



9 kommenttia:

  1. Neuloosi on paheneva tauti ja lähettää etäpesäkkeitä kaikkiin komeroihin. Lankakeriä siellä, lankakeriä täällä,... Lapset jää hoitamatta ja mies ruokkimatta kun silmissä kiiluu ihanat neuleohjeet. Kauppareissuilla ei ole ruuan oston kanssa niin väliä kun kohdalle sattuu lankahylly. Jotkut äidit ovat jopa iltoja poissa kotoa kun pälättävät muiden neulojien kanssa. Sitten ajan myötä tulee vielä lankojen värjäys; Kool Aid - väreillä ensin ja sitten kasviväreillä.
    Se on menoa se, sanoisin.

    VastaaPoista
  2. Mutta toisin kuin syöpä, tämä tauti ei vie voimia vaan potilaissa on havaittavissa elämäniloa ja voimaantumista silminnähden. Neuletyön valmistumisvaihessa elimistöön varastoituu erityistä onnistumisen ilo -hormoonia, jolla on havaittu olevan suotuisaa vaikutusta pitkälle muille elämän alueille.

    VastaaPoista
  3. Totta kirjoitat Leen@. Tämä tauti on positiivisesti latautunut ja tuo tekijälleen kuin myös saajilleeniloa.

    VastaaPoista
  4. Minullekin on tarttunut, jos ei nyt ihan neuloosi, niin käsillä tekemisen tarve ainakin. Tänään sain viimeisteltyä 2 tekemääni tyynyä ja onnistumisen riemu on sanoin kuvaamaton :) Laitan blogiin kuvia myös, kunhan keksin, kuinka niitä kuvia sinne saa laitettua. Teillä on kaikilla niin kauniit nämä blogit, minä vaan en ole vielä hoksannut, kuinka te olette saaneet blogeihin kaikkia taustoja yms. Neuvoja vastaanotetaan :)
    Millainen vointi muuten on Marja? Voimia ja siunausta Sinulle tähän päivään ♥

    VastaaPoista
  5. Hauskoja kommentteja-neuloosi oli hyvä diagnoosi :-D
    Kyllä tuo edellinen kuvasikin ihanan värikkäästä lankahyllystä on kuin näiden neouloosipotilaiden karkkikaupasta.

    VastaaPoista
  6. Johannalle vinkkejä:
    http://www.glitterboom.com/
    http://pueblogisi.blogspot.com/ (lisätään gadgetiin html/javascript
    http://www.widgeo.net/
    Googlen kuvahaku
    (hakusanaksi esim.ruusu tai nalle tai mitähaluat hakea)tallena omalle koneelle paikkaan mistä sitten löydät.


    Lisätään gadgetina tai google kuvat kirjoitukseen.
    Kysy lisää jos jokin tökkii.

    VastaaPoista
  7. Tähän pahaan neuloosi-syndroomaan kuuluu vielä sellainen erikoinen piirre, mitä muissa taudeissa ei ole tavattu: se selvästikin leviää internetin välityksellä!

    VastaaPoista
  8. Näinpä näkyy tekevän, mutta vaikka leviää internetin välityksellä niin se ei tuhoa tiedostoja, päin vastoin saattaajopa lisätä positiivisten tiedostojen määrää.

    VastaaPoista

PÄIVÄN VÄKERRYKSET