tiistai 29. syyskuuta 2009

Tuisketta on ollut.


On ollu tosiaan kiirusta ja nuot poikien asiat mietityttännä miten pärjäävät ja nuorempi neuvoja tarvinnu. Nyt sitten on kaikki 3 tenavaa kokkolassa pojat omissa huusholleissaan ja tyttö tässä minulla.

Torstaina on taas lääkäri ja tiputus. Potuttaa koko tiputus ko on sitte muutaman päivän pois pelistä eikä pysty paljon autteleen poikia. No josko se tuo pikku sisko niitä sitten sistus hommissa auttelis. Vanhempi pojista kun aikoo laittaa kämpän nyt vähän niinku aikusemman laiseksi eikä enää mikskään "boksiksi", mutta valitteli kun ei oikein oo väri silmää. Kukkia ja koristeita vähä tahtos laittaa ja verhoja (ei enää lakanoita ikkunan peitoksi)


Huomenna on labra ja illallamennään katsomaan sitä vanhemman pojan asuntoa. Tiputuksen jälkeen kun en kykene muutamaan päivään kuitenkaan.

Ja tiiä sitte mitä lääkettä vaihtavat vanhan tilalle ja minkälaiset oireet siitä tulee toivottavasti ei oikein pahoja.






1 kommentti:

  1. Kiva kun saat nuoret samaan kaupunkiin. On sitten apuakin lähellä tarvittaessa. Ja mukava kun ilmoittelit itsestäsi, aina pelottaa, että voit siellä niin huonosti ettet jaksa kirjoitellakaan. Nyt ehkä on niin, voimia taas tähän tiputuksen jälkeiseen tunnelmaan!

    VastaaPoista

PÄIVÄN VÄKERRYKSET