maanantai 7. syyskuuta 2009

Peruttu.

Tämän pellen nauravien kasvojen takana on todella surulliset kasvot jo valmiiksi ilman alla olevaa tietoa.



Just äsken soittisyöpäyhdistyksestä, että kurssi on peruttu liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi(;

Tämä tässä nyt vielä tuli kun on muutenkin masentava olo. Nyt kun kaikkein eniten olisin tarvinnut vertaistukea. Nyt on kyllä sellainen oloettei kertakaikkiaan jaksa ponnistella - ei yhtään, kun jo valmiiksi olen aivan down.


9 kommenttia:

  1. Kiitos Prognoosi, nyt niitä tarvitaan ja todella paljon. Saha yksistään puoltaaja tyttö kun tulee kotiin, niin mistä otan ne voimat joita hän nyt tarvitsee, koska hänkin tarvitsee vertaistukea - kahdestaan kun tämän asian kanssa kun täällä painiskelemme.

    VastaaPoista
  2. Voi että kävipä huono tuuri! Tsemiä ja voimia.

    VastaaPoista
  3. Voi kun tylsä uutinen, ei auttanut peukkujen pito :-(

    VastaaPoista
  4. Ei aina ei auta peukkujen pito. Vaanaika kulunut fraasi,mutta ehkä tälläkin on jokin tarkoitus ettemme päässeet juuri nyt, vaikka kyllähän se harmittaaniin vietävästi.

    VastaaPoista
  5. Voi kun harmillista! Minäkään en olisi voinut lähteä kun maanantaina on heti uusi lääkäri ja tiistaina pitäisi aloittaa uusi lääke, mieluummin seurailen sen vaikutusta kotioloissa.

    Sain muuten kysyttyä: olen sikainfluenssan riskiryhmässä. Saamani meikun paperin mukaan kaikki levinnyttä syöpää sairastavat ovat.

    Syövän hoitaminen on taistelua, Marja, nyt sinä taistelet, että jaksat huomiseen ja sitä seuraaviin päiviin. Halaus täältä!

    VastaaPoista
  6. voi harmin paikka.olis se ollu vähän vaihtelua teille ja sieltä olis saannu tietoakin mutta ei voi mitään muuta kun yrittää uudemman kerran.siunausta sinne.

    VastaaPoista
  7. Hei Marja, surffailin täällä netissä ja "eksyin vahingossa" sivuillesi. Lähetän sinulle paljon voimia ja lämpimiä ajatuksia. Oma tilanteeni on erilaisempi kuin sinun,(pitkään olen sairastellut ja yhä tutkitaan). Kipujen kanssa ei ole kiva olla.. Sivuistasi heijastuu kuitenkin lukijalle, kuinka uskomattoman vahva jaksat olla kaiken keskellä. Kaikkea hyvää teille<3

    VastaaPoista
  8. Surullista, että kurssi peruttiin! :(

    Marja, ajattele se asia niin, että jos Taivaan Isä olisi katsonut sen kurssin nyt sinulle tarpeelliseksi, Hän olisi ne kurssilaiset koonnut yhteen. Tällä on nyt tarkoituksensa ja rukoillaan teille uutta kurssia parempaan ajankohtaan.

    VastaaPoista

PÄIVÄN VÄKERRYKSET