keskiviikko 28. lokakuuta 2009

6. päivä sytoista.


Kyllähän se jotenkin tässä menee. Mieli ei ole maassa. Lähinnä pitkästyttää vaikka tänään touhusin ja kyykistelin ja kurottelin, niin selkä tuli oudokseltaan "väsyneen" kipeäksi. No sitten laitoin lapselle ruokaa ja menin levähdyttämään selkää siksi aikaa kunnes ruoka valmistuu. Sitten pieniä varpaisiin venytyksiä....kyllä rasahteli.
Kylmyys oireet käsistä ja jaloista eivät ole hävinneet. Varmaan nekin helpottaa sitten kun tulee viikon tauko lääkkeisiin ennen seuraavaa sytoa.

Puhelinkin on ollut kumman hiljainen tänään. Normaalisti se soi taukoamatta...lähes tai ainakin tuntuu siltä. Alappa tekemään jotain tai muuten vain haluaisit vain olla niin eiköhän tuo pannahinen pärähdä soimaan....normaalit sanat jotka sieltä kuuluu on "minä täällä vain hei"....just niin minäkin olisin vain.

Ei vainenkaan soittakaa vain niin saa muuta ajateltavaa.
Niin hei minä tässä taas.....kaikille oikein hyvää illan jatkoa ja runsasta Jumalan siunausta ....varsinkin niille jotka sairastavat.

Johannes 10:3-4
3 Niin sisaret lähettivät Jeesukselle tämän sanan: "Herra, katso, se, joka on sinulle rakas, sairastaa".

4 Mutta sen kuultuaan Jeesus sanoi: "Ei tämä tauti ole kuolemaksi, vaan Jumalan kunniaksi, että Jumalan Poika sen kautta kirkastuisi".

Tämän sanan Herra antoi minulle kun sairastuin ja pyysin Herralta jotain lohduttavaa.

3 kommenttia:

  1. Ihanan kohdan sait.Minulla on äiti,joka jäi auton alle ollessaan 13vuotias.Hänellä on ollut jatkuvia kipuja,muistan jo silloin kun olin vasta pieni ja on edelleenkin.Haluaisin viedä tämän kohdan hänellekkin.Ja antaa sulle yhden kohdan:

    "Hän ajattelee sinua koko ajan.Jumala vertaa ajatuksiaan meistä rannalla olevien hiekanjyvien määrään.Niin lukuisia ne ovat.

    Psalmi 139:17-18"Kuinka ylivertaisia ovatkaan
    sinun suunnitelmasi,Jumala,kuinka valtava onkaan niiden määrä!Jos yritän niitä laskea,niitä on enemmän kuin hiekanjyviä.Minä lopetan,mutta tiedän:sinä olet kanssani.

    T,uskon siskosi Kata:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kata! Vie toki äidillesi terveiseni ja toivota siunausta puolestani.

    VastaaPoista
  3. Kiitos Marja!

    Äitini ilahtui tästä Raamatun kohdasta.
    Hän oli juuri sitä ennen ajatellut,ettei kukaan tarvitse häntä ja että kuoleeko hän kun hänellä on ollut nyt niin kovasti kipuja.Sinä toimit välittäjänä.
    Rohkasit häntäkin.Jumala toimii sinun kauttasi.

    Tulen lukijaksesi tosiaankin sitten kun koneeltamme pystyy tai kun menen kirjastoon.
    Kiitos kun liityit minun lukijakseni.
    Ilahduin siittä!:)

    Siunausta!

    VastaaPoista

PÄIVÄN VÄKERRYKSET