perjantai 16. lokakuuta 2009

9 kuukautta.


Tänään sain kirjeen sairaalasta, jossa oli epikriisejä, joita pyysin hakeakseni tytölle omaishoidontukea.

Olin ollut siinä luulossa, että syto hoidot kestävät puoli vuotta, mutta nyt näinkin kirjeestä, että ne kestävät 9 kuukautta eli ainakin huhtikuulle saakka. Se oli jonkinlainen järkytys, miten tulen kestämään tämän 9 kuukauden hoidon aina 3 viikon välein.

Mielen täytyy taas työskennellä asian kanssa ja sisäistää asia. Nyt ensi keskiviikkona kun ottavat ensi kerran syöpäarvonkin, jota ei ole otettu kuin ennen hoitojen alkamista, niin toivon, että se olisi lasku eikä nousu suuntainen.

Toivon ja toivon ja rukoilen Jumalaa, ettävaikuttaisi asiaan. Tulee olemaan jännittävää kuulla tulokset - ihan hermostuttaa torstai, jolloin sen kuulen.


5 kommenttia:

  1. Olipa pidennys odottamaasi. Päivä vain ja hetki kerrallansa on eteenpäin mentävä. Onneksi ei tulevaa aina kovin tarkkaan tiedäkään, ehkä sinullakin hoidot helpottuvat.

    Voi, nuo kontrolliajat, miten ne valtaavatkaan mielen ja aiheuttavat jännitystä kun eri vaihtoehdot pulpahtelevat kuin korkit yhä uudestaan pintaan vaikka luulee jo painaneensa ne piiloon. Minun syöpäni ei missään verikokeessa näykään ja jännitykseni kohdistuu kuvauksiin. Voimia ja mahdollisimman hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Leen@. Minua tarkkaillan verikokein ja seuraavan tiputuksen jälkeen 3 viikon päästä on verikokeet, ultra ja lääkäri.Niin että ei pääsisi jännitys elämästä loppumaan.
    Siunausta myös sinulle ja voimia mielen taisteluihin.

    VastaaPoista
  3. Arvioitu kestämis aika. Huomaa äiti että ARVIOITU.

    VastaaPoista
  4. No Eki anyway. Kestää kuitenkin enemmän aikaa kuin ajateltiin,ellei Herra paranna ennen sitä.

    VastaaPoista
  5. Voimia-jaksuja-haleja-ajatuksia....

    VastaaPoista

PÄIVÄN VÄKERRYKSET